Первинне і вторинне ендолікування

18 Липня 2023

Процедура лікування кореневих каналів, як первинного так і вторинного, в Advanced включає в себе використання спеціального мікроскопа Carl Zeiss, який дозволяє стоматологу бачити деталі роботи у високій якості та забезпечити точність та безпеку.

Першим етапом первинного ендолікування є підготовка зуба, якавключає в себе очищення та обробку зуба. Далі ендодонтист використовує мікроскоп для виявлення та лікування уражених кореневих каналів. Після цього проводиться процедура заповнення кореневих каналів, щоб забезпечити їхню стійкість та захист від подальших уражень.

Первинне ендодонтичне лікування кореневих каналів із мікроскопом може зайняти кілька відвідувань залежно від складності випадку.

Якщо первинне ендодонтичне лікування з кореневих каналів із мікроскопом проводиться вперше, коли зуб ще не був підданий ендодонтичному лікуванню, то вторинне ендодонтичне лікування проводиться, коли попереднє лікування було неефективним або зуб знову почав боліти.

 У вторинному ендодонтичному лікуванні стоматолог видаляє заповнювальний матеріал та повторно очищає та заповнює кореневі канали зуба.

Це може бути більш складною процедурою, оскільки зуб може бути пошкоджений в результаті попереднього лікування.

Після завершення вторинного ендолікування в клініці Advanced лікар обов’язково надає пацієнту рекомендації щодо догляду за зубом та контролю за станом здоров’я зуба на майбутнє

Записатись на консультацію або лікування можна за телефонами:

+38(093)4709777
+38(068) 4809777

Чекаємо на Вас:
м. Львів, вул. Русових,3
пн-пт: 9:00-20:00
сб: 9:00-16:00

ЗАПИСАТИСЬ НА КОНСУЛЬТАЦІЮ

Отримайте всю необхідну інформацію про ціни, медичні послуги та процес реєстрації на гнучкі плани оплати послуг.

•  Прайс-лист

•  Мотиваційна брошура для пацієнтів

•  Варіанти плану оплати стоматологічних послуг