Ортодонтичне лікування в клініці Advanced

6 Жовтня 2023

 

 

 

 

 

 

Ортодонтичне лікування в @advanced.dental.lviv

Корекція прикусу та вирівнювання зубів є важливою складовою стоматологічного лікування тому, що:

〰️Ортодонтичне лікування допоможе виправити неправильне розташування зубів та несиметричний прикус, який може бути причиною болю в щелепно – лицьовому суглобі та головного болю.

〰️Попередить проблеми з зубами та яснами. Нерівні зуби та неправильний прикус можуть призвести до таких проблем, як карієс, запалення ясен

〰️Покращить функції жування та глотання. Неправильний прикус може ускладнити процес жування та глотання їжі, що може призвести до проблем з шлунком та шлуночно-кишковим трактом.

〰️Покращить зовнішній вигляд. Нерівні зуби та неправильний прикус можуть погано впливати на зовнішній вигляд людини та її самооцінку.

〰️Вирішить проблеми з диханням. Неправильний прикус та нерівні зуби можуть призводити до проблем з диханням, особливо вночі.

〰️Покращить загальне здоров’я. Здоров’я зубів та ротової порожнини пов’язане з загальним здоров’ям організму. Ортодонтичне лікування допоможе попередити проблеми з зубами та яснами, що може позитивно позначитися на загальному здоров’ї.

Не соромтеся звертатися до ортодонта у будь-якому віці, щоб отримати необхідну допомогу та покращити якість свого життя.

Телефонуй просто зараз:

📱+38(093)4709777
📱+38(068) 4809777

м. Львів, вул. Русових,3
пн-пт: 9:00-20:00
сб: 9:00-16:00

#ортодонтльвів #стоматологія_advanced #стоматологіяльвів #емтетичнастоматологіяльвів #елайнерильвів #брекетильвів

 

ЗАПИСАТИСЬ НА КОНСУЛЬТАЦІЮ

Отримайте всю необхідну інформацію про ціни, медичні послуги та процес реєстрації на гнучкі плани оплати послуг.

•  Прайс-лист

•  Мотиваційна брошура для пацієнтів

•  Варіанти плану оплати стоматологічних послуг